Så inreder du med tyg

Inredning handlar inte bara om möbler och renovering av väggar och golv. För att ett hem ska kännas komplett behöver tet finnas mattor, gardiner och olika textilmaterial i soffor och sängar. Tyger bidrar dessutom till en behagligare akustik i bostaden eftersom de dämpar skarpa och höga ljud.

Att inreda med tyg är ett av de enklaste sätten att snabbt åstadkomma stor förändring i hemmet. Gardiner, kuddfodral och täcken i olika färger och material är viktiga inredningsdetaljer som skapar en ombonad känsla. På rosahuset.se hittar du allt du behöver inom textilier för hemmet; köp tyg online och få tygerna levererade hem till dig. Du kan både beställa färdigsydda gardiner eller beställa tyg i metervara samt alla tänkbara sytillbehör.

Våga vara kreativ med tyger

Tyg är ett kreativt material att arbeta med och genom enkla medel kan du åstadkomma ett helt unikt hem. Att sy egna kuddfodral eller sängöverkast behöver varken vara dyrt eller svårt. Varför inte få inspiration av inredningsproffsen och sy egna gardiner som får ditt hem att platsa i en inredningstidning? Idag behöver du inte heller vara rädd för färgglada tyger i ditt hem. De hetaste inredningstrenderna just nu handlar nämligen om färg. En stor fördel med tyg är också att det enkelt och billigt kan bytas ut om trenden skulle skifta i framtiden.

Kuddar, gardiner och sängkläder går att fynda på loppis om du vill har ett extra billigt tyg. Tänk dock på att alltid tvätta de tyger som du köper begagnat för att få bort eventuell ohyra. Om du är skicklig på att sy kan du förvandla en gammal klänning till en ny kudde eller överdrag till en stolsdyna. Eftersom tyg är ett smidigt material att arbeta med är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan åstadkomma!

Inred på rätt sätt med tyger

  • Med tyger kan du snabbt förnya ditt hem utan att behöva göra en omfattande renovering.
  • Våga välja färglada tyger till både kuddar och gardiner. Tänk på att du enkelt kan sy nya när inredningstrenderna förändras.
  • Låt dig inspireras av inredningsarkitekter som ofta har ett speciellt öga för färgskalor och olika typer av material.