Inred med blommor

Inget hem är komplett utan blommor i någon form. Gröna blad och färgsprakande blommor ger en avkopplande känsla i bostaden och genom att köpa växter till hemmet blir det enkelt att lyckas med heminredningen.

Att köpa blommor är ett av de snabbaste sätten att förnya inredningen med. För att hitta blommor till ett bra pris kan du använda en rabattkod till Euroflorist som du hittar på gratislandet.se. Varför inte passa på att fynda extra mycket blommor till helgen eller till en visning vid bostadsförsäljningen?

Tips för att lyckas med blommor

För att lyckas med inredningen av blommor behöver du sköta om snittblommor och krukväxter. Ljus, vatten och näring är a och o för att få vackra växter i ditt hem. Att få växterna att trivas inomhus på vintern är inte alltid lätt eftersom dagsljuset näst intill är obefintligt under riktigt mulna dagar. Genom att ordna med växtbelysning kommer dina krukväxter att må mycket bättre och dessutom skapar den extra belysningen en mysig stämning i ditt hem. För att lyckas med belysningen gäller det att välja rätt styrka och rätt typ av lamor.

– Välj gärna LED-lampor, de blir inte så varma, säger Bosse Rappne, trädgårdsmästare på Ulriksdals slottsträdgård i en artikel från Aftonbladet.

Förutom blommornas skötsel är det också viktigt att placera växterna på rätt sätt för att de ska kunna bidra till den övriga inredningen i hemmet. Hänga upp krukväxterna i en ampel eller placera dem på en piedestal är två enkla sätt att låta växterna ta plats i hemmet. En vacker bukett gör sig bäst i en fin vas och kan till exempel placeras i mitten av matbordet eller varför inte på byrån i hallen för att skapa en välkomnande känsla?