Året i smycken – 2022

Vi är säkert alla överens om att ett smycke kan göra mycket för att lyfta en outfit. Smycket är en detalj som kompletterar inte bara det du har på dig utan även dig och din personlighet. Det finns därför ingenting bättre än att låta dig själv glänsa i smycken, stora som små, som lyfter dig och den du är. Spana in trenderna för året här.

Skapa din egen stil av trenderna för 2022 för att bli den smyckesfashionista som folk vänder sig om efter på när du är ute på stan. Oavsett om du föredrar att klä dig i basplagg eller om du har en mer definierad stil så kan du låta årets smycken bli en del av dig. En trend som följer med in från tidigare år är bland annat chunky halsband som nu förekommer i fler utformningar än någonsin, som med glitter, pärlor, strass. Det här är ett halsband som fungerar lika väl i silver som i guld och går att matcha till vad som helst, skjorta, polo eller t-shirt. 

Poppa lite extra i år

I år gillar vi färg, det syns såväl i modet som i inredning och smycken är inget undantag: 

  • Lekfullt – Vi vill helst av allt ha någon färgglad sten eller annat som poppar som detalj i våra outfits. 
  • Y2K  – Om det är något som trendar i år så är det lekfullhet, men även hållbarhet. Vi söker oss tillbaka till 2000-talets Y2K med en modern twist, samtidigt som vi är medvetna om vikten av att återanvända.
  • Color block – Mixa gärna upp det lite med silver och guld i kontrast, eller färger som blått och grönt. Färgblocktrenden är här för att stanna ett tag till. 
  • Personligt – Även personliga smycken ligger högt upp på listan just nu, oavsett om det är namn, stjärntecken eller månadssten så ligger du helt rätt i tiden när du bär ett sådant smycke.

Det kan vara för att pandemin lider mot sitt slut och att samhället har öppnat igen som färgerna har gjort en comeback. Vi vill röra oss från instängdheten ut i samhället och detta gäller med även i mångt och mycket även det vi har på oss.